Muurikka Kevyt valurautapannu 24 cm

valurauta

Ø 240 mm

Sisältö1

Tuotekoodi54510050

EAN6414676019862

Paino1.475 kg

49,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Kevytvalurautaisessa paistinpannussa yhdistyvät tavallisen pinnoitetun pannun keveys sekä perinteisen valurautapannun loistavat paisto-ominaisuudet ja pitkä ikä. Mukana suojapussi jossa pannua on helppo kantaa ja säilyttää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Kevyt valurautapannu 24 cm”

Näillä ohjeilla pidät valurautaiset tuotteesi hyvässä kunnossa vuodesta toiseen eikä ruoste pääse yllättämään.
Puhdista pannu heti käytön jälkeen, silloin se puhdistuu parhaiten. Pannua ei saa liottaa puhtaaksi eikä siinä saa säilyttää ruokaa. Älä jätä pannua märäksi. Märäksi jäänyt pannu ruostuu helposti. Ensimmäisillä käyttökerroilla voit käyttää rasvaa hieman reilummin.

Puhdistaminen: Puhdista pannu pesemällä se kuumalla vedellä tai kiehauttamalla vettä pannussa, älä käytä pesuaineita. Pesuaineet irrottavat pannun pinnasta suojaavan rasvakerroksen, joka on tärkeä ruostumattomuuden sekä paisto-ominaisuuksien kannalta. Puhdistaminen tapahtuu aina käsin, ei koskaan astianpesukoneessa. Jämähtänyttä likaa voit puhdistaa hankaamalla pannun pintaa karkealla sienellä tai harjalla. Pyyhi pannu huolellisesti kuivaksi esim. talouspaperilla ja rasvaa kevyesti ruokaöljyllä säilytystä varten.

  1. Rasvapolton tekeminen: Rasvapoltto on uusittava aina, kun se on vahingoittunut tai pesty pois. Pannun pintaan muodostuva rasvapinta suojaa pannua ruosteelta sekä parantaa paisto-ominaisuuksia. Kuumenna pannua maltillisesti. Levitä Muurikka Silavaa tai rypsiöljyä ohuelti koko pannun pintaan. Rasvan tarkoitus on imeytyä pannun pintaan tasaisesti. Rasvaa ei saa olla liikaa kerralla, muuten se palaa epätasaiseksi massaksi pannun pintaan eikä imeydy. Anna rasvan vaikuttaa, jolloin pannu alkaa kevyesti savuta.
  2. Pannua rasvapoltettaessa pannun pinta alkaa selkeästi tummua. Rasvapoltto on valmis, kun rasva on ”kuivunut” pannun pinnalta ja savuaminen loppuu. Pannua kannattaa liikutella tasaisen lopputuloksen varmistamiseksi.
  3. Rasvapolton jälkeen anna pannun jäähtyä kunnolla. Voit toistaa rasvapolton niin monta kertaa kuin haluat.
0
Pisla-keräilykori