Muurikka paistoteräs leivälle ja pizzalle

kuumavalssattu teräs

∅ 330 / 5 mm

Sisältö1

Tuotekoodi54920940

EAN6414676020196

Paino3.48 kg

79,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Muurikka Paistoteräs sopii kaikenlaiseen grillaamiseen eri lämmönlähteillä. Paistoterästä voi käyttää myös sähköuunissa. Paistoteräs kestää kovia lämpötiloja halkeamatta. Paistoteräksen avulla saat valmistettua täydellisen rapeapohjaista pitsaa niin grillissä kuin kotiuunissa. Voit valmistaa sen avulla myös esimerkiksi rapeaa maalaisleipää.

Valmistettu Suomessa. 10 vuoden takuu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka paistoteräs leivälle ja pizzalle”

Käyttö
Paistoteräs soveltuu monenlaiseen paistamiseen. Sitä voi käyttää grilleissä, sähköuunissa ja avotulella. Paistoteräs kuumenee nopeasti ja kestää kovaakin kuumuutta. Siinä ei ole mitään vaurioituvia pinnoitteita, vaan tuote on kauttaaltaan laadukasta kuumavalssattua terästä. Pese paistoteräs ennen ensimmäistä käyttöä pienellä määrällä astianpesuainetta ja kuivaa esimerkiksi talouspaperilla heti pesun jälkeen.

Pizzan paistaminen
Laita paistoteräs uuniin tai grilliin samalla kun laitat uunin lämpenemään tai sytytät grillin. Paistoteräs lämpenee lämmönlähteestä ja muista olosuhteista riippuen noin 10 minuutissa. Voit tarkistaa paistoteräksen pintalämpötilan käyttämällä pintalämpömittaria. Sopiva lämpötila rapean pizzapohjan paistamiseen on noin 300 °C. Aseta pizza paistoteräksen päälle käyttämällä apuna pizza-leivinlapiota tai leivinpaperia. Paista pizzaa, kunnes juusto on sulanut ja pizzan reuna on rapea. Kun pizza on paistunut, nosta se pizza-/leivinlapion avulla kuumuutta kestävälle alustalle.

Muu paistaminen
Hyvän paistopinnan saavuttamiseksi esimerkiksi lihan paistamista varten suosittelemme tuotteelle tehtävän rasvapolton ennen ensimmäistä käyttökertaa sekä aina aika ajoin käyttökertojen välissä. Kuumenna Paistoteräs kuumaksi kaasupolttimella, uunissa tai hiilloksella. Levitä kuuman Paistoteräksen pintaan ohuelti ja tasaisesti Muurikka Silavaa tai öljyä. Huolehdi, että levitettävä kerros ei ole liian paksu, sillä paksu kerros rasvaa palaa Paistoteräksen pintaan eikä imeydy kuten on tarkoitus. Levitä rasvaa muutamia kerroksia ja odota rasvan imeytymistä aina levittämisen välillä. Rasva tummuu ja kuivuu Paistoteräksen pintaan. Käytössä Paistoteräs vielä tummuu ja patinoituu lisää.

Rasvapolton jälkeen voit paistaa paistoteräksellä kuten millä tahansa pannulla. Se soveltuu erinomaisesti etenkin grilleihin grilliritilän lisäksi, kun on tarve tasaiselle yhtenäiselle paistoalueelle. Uusi rasvapoltto tarvittaessa.

Puhdistus
Kaavi pinttyneet ruuantähteet paistoteräksen pinnasta lastalla tai grilliharjalla. Paistoteräs kestää tarvittaessa voimakkaampaakin hankausta. Jos Paistoteräs on erityisen likainen, voit pestä sen käyttämällä pientä määrää astianpesuainetta. Huomioi kuitenkin, että astianpesuaineella peseminen poistaa pannun pintaan rasvapolton myötä syntynyttä suojaavaa rasvakerrosta, joten suosittelemme esisijaisesti puhdistamaan Paistoteräksen kuumalla vedellä.

Varastointi
Ennen varastointia puhdista Paistoteräs ohjeiden mukaisesti. Säilytä kuivassa paikassa.

0
Pisla-keräilykori