Muurikka teräswokki 40 cm

kylmävalssattu teräs

⌀ 400 mm

Sisältö1

Tuotekoodi54030140

EAN6416571001348

Paino1.619 kg

39,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Teräswokissa valmistuvat monipuolisesti kaikki wokkiherkut ja lisäksi vaikkapa erilaiset keitot.

 • Sopii avotulelle, kaasupolttimille (Muurikka Kaasupoltin D-300, D-350 ja D-400) sekä Muurikka Kesäkeittiö KAASU:lle ja KAASU MAXI:lle.
 • Säilytettävä kuivassa paikassa.
 • Pannun materiaali on kylmävalssattua teräslevyä.
 • Pannu ei ole ruostumaton, siksi se on hyvä säilyttää kuivassa paikassa.
 • Pannu puhdistetaan heti käytön jälkeen.
 • Sisäpinnalla on väliaikainen ruosteenestokäsittely, joka on poistettava ennen ensimmäistä käyttökertaa.
 • Kahvat ja varret ovat epoxy-muovimaalia, kahvoja ei tule laittaa liekkien päälle eikä puhdistaa hankaavilla aineilla.
 • Halkaisija: suuaukko 40 cm, pohja 28 cm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka teräswokki 40 cm”

Kiehauta vettä astiassa. Tämän jälkeen pese astia vedellä ja pesuaineella. Kuivaa se heti pesun jälkeen, älä jätä ulkoilmaan kuivumaan. Voitele sisus kevyesti ruokaöljyllä (tai Muurikka silavalla), rasva ehkäisee ruostumista ja parantaa pannun paisto-ominaisuuksia. Tämän jälkeen tuote on valmis käyttöön. Voitele pannu joka käytön jälkeen kevyesti öljyllä sekä sisä- että ulkopuolelta.

VAROTOIMENPITEET KÄYTÖN AIKANA:

Tämäntyyppinen tuote on suunniteltu käytettäväksi kaasupolttimella ja/tai puutulella. Älä laita tyhjää astiaa avotulelle. Vältä astian ylikuumenemista. Tarkkaile tulen voimakkuutta jatkuvasti. Voit käyttää ruostumattomasta teräksestä ja puusta valmistettuja työvälineitä. Muovisia työvälineitä ei suositella, koska tällaisia astioita käytettäessä lämpötilat nousevat normaalia korkeammiksi. Käytön aikana astian kaikki osat ovat kuumia. Ole varovainen ja suojaa itsesi kuumuudelta. Astiaa ei saa jättää tulelle ilman aikuisen tai vastuullisen henkilön valvontaa. Pitäkää kuuma astia lasten ulottumattomissa.

HUOLTO:

Tämäntyyppisellä tuotteella ei ole minkäänlaista tarttumista estävää pintakäsittelyä. Tämän takia pintoihin saattaa jäädä kiinni ruuan tähteitä. Niiden irrottaminen on helpompaa, jos astiaan jätetään vettä ja pesuainetta noin tunnin ajaksi. Tämä pehmentää ruoan tähteet. Pese astia tämän jälkeen vedellä ja pesuaineella. Mikäli on tarpeen, voit pestä astian myös karkeapintaisella pesusienellä tai pesujauheella. Kun astia on puhdas, kuivaa se heti ja voitele kevyesti öljyllä sekä sisä- että ulkopuolelta. Säilytä astia paperiin käärittynä muovipussin sisällä kuivassa ja suojatussa paikassa. Jos astiaa ei kuivata heti käytön jälkeen, sen sisäpinta voi ruostua. Poista ruoste ja/tai palanut ruskeankirjava rasvakerros pesusienellä, teräsvillalla tai grilliharjalla, pese kuumalla vedellä ja kuivaa ja rasvaa pinta. Pintaan käytössä muodostunut ruskeankirjava poltettu rasvapinta suojaa astiaa ruosteelta ja onkin normaalia, että pannun pinta tulee kirjavaksi käyttöönoton jälkeen. Rasvapoltto on uusittava aina, kun se on vahingoittunut tai pesty pois.

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Muurikka teräs- ja wokkipannujen hoito-ohje

Videot

Tuote-esittelyt ja ohjeet.

Saatat myös pitää...

 • Muurikka teräswokki 60 cm

  kylmävalssattu teräs

  ⌀ 600 mm

  Sisältö: 1

 • Muurikka teräswokki 50 cm

  kylmävalssattu teräs

  ⌀ 500 mm

  Sisältö: 1

 • Muurikka Wok jaloilla laatikossa

  kuumavalssattu teräs

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori