Tuuletusteline Duster XL

alumiinivalu / anodisoitu alumiini / valkoinen RAL 9016S

960 mm / 960-1660 mm / 900 x 500 mm

korkeus / varren pituus / aputaso

Sisältö1

Tuotekoodi19901720

EAN6430055490015

Paino12.1 kg

649,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Duster XL on monikäyttöinen, maksimissaan 160 senttiä pitkillä varsilla varustettu tuuletus- ja kuivausteline aputasolla.

Tuote on suunniteltu niin sisä- kuin ulkokäyttöön ja sijoitettuna katoksen alle toimii hyvin matto- ja pyykkitelineenä. Ulosvedettävät, kääntyvät tuuletusvarret on valmistettu alumiiniputkesta, runko valualumiinia. Tuuletusvarret ja aputaso taittuvat pois tieltä, kun telinettä ei käytetä.

Duster XL täyttää modernin kodin ja taloyhtiöiden mattojen ja tekstiilien tuuletustarpeet. Dusterissa tuuletat tai kuivaat kaiken kokoiset tekstiilit; peitot, matot, päiväpeitteet, petauspatjat, lakanat, teltat, makuupussit ym. Myös pienet vaatteet kuten alusvaatteet ym. kuivuvat Dusterissa ilmavasti. Putkien vahvuuden (Ø 50 mm) ansiosta tekstiileihin ei jää kuivatuksesta vekkejä.

  • Rungon väri on valkoinen (RAL 9016S coarse texture).
  • Suositeltu asennuskorkeus 1700 mm (mitattuna tuotteen yläreunaan) tai muu valittu korkeus käyttäjän mukaan.
  • Aputason koko on 90 x 50 cm.
  • Telineen paino on 12,1 kg.
  • Maksimikuormitus 80 kg (20 kg / varsi + 20 kg / aputaso).

Duster on kotimaista designia ja sen kaikki osat on valmistettu Suomessa. Duster -tuuletustelineelle on myönnetty sekä Avainlippu- että Design from Finland -merkit.

Takuu 36 kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuuletusteline Duster XL”

Dusterin varret on suunniteltu liikkumaan tuulen mukana. Tuulen aiheuttama paine voi pahimmillaan rasittaa kiinnikkeitä ja seinää, joten paineen on hyvä päästä purkautumaan varsien liikkumisen myötä. Jos varret halutaan lukita, voi lukitukseen käyttää Isopoika tankonipsuja varsien tyveen toista vartta vasten. Näin varret eivät pääse liikkumaan toisiaan vasten pienessä liikkeessä.

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Duster XL asennusohje

Videot

Tuote-esittelyt ja ohjeet.

Saatat myös pitää...

Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori