Tuuletusteline Duster XL

alumiinivalu / anodisoitu alumiini / harmaa NCS 6500

960 mm / 960-1660 mm / 900 x 500 mm

korkeus / varren pituus / aputaso

Sisältö1

Tuotekoodi19901730

EAN6430055490039

Paino12.14 kg

598,99 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Duster XL on monikäyttöinen, maksimissaan 160 senttiä pitkillä varsilla varustettu tuuletus- ja kuivausteline aputasolla. Tuuletusvarret ja aputaso taittuvat pois tieltä, kun telinettä ei käytetä. Aputason koko on 90 x 50 cm.

Duster XL täyttää modernin kodin ja taloyhtiöiden mattojen ja tekstiilien tuuletustarpeet. Dusterissa kuivaat kaiken kokoiset tekstiilit; peitot, matot, päiväpeitteet, petauspatjat, lakanat, teltat, makuupussit ym. Myös pienet vaatteet kuten alusvaatteet ym. kuivuvat Dusterissa ilmavasti. Putkien vahvuuden (Ø 50 mm) ansiosta tekstiileihin ei jää kuivatuksesta vekkejä.

Tuote on suunniteltu niin sisä- kuin ulkokäyttöön ja sijoitettuna katoksen alle toimii hyvin matto- ja pyykkitelineenä. Ulosvedettävät, kääntyvät tuuletusvarret on valmistettu alumiiniputkesta, runko valualumiinia. Rungon väri on harmaa (NCS 6500 efekti). Suositeltu asennuskorkeus 1700 mm (mitattuna tuotteen yläreunaan) tai muu valittu korkeus käyttäjän mukaan. Telineen paino on 12,1 kg ja maksimikuormitus 80 kg (20 kg / varsi + 20 kg / aputaso).

Duster on kotimaista designia ja sen kaikki osat on valmistettu Suomessa. Duster -tuuletustelineelle on myönnetty sekä Avainlippu- että Design from Finland -merkit.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuuletusteline Duster XL”

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Duster XL asennusohje

Videot

Tuote-esittelyt ja ohjeet.

Saatat myös pitää...

Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori