Ale!

Ulkosuihku Sunny 40 käsisuihkulla

muovi / ruostumaton materiaali

225 cm / 40 ltr

Sisältö1

TuotekoodiDMX40006-1

EAN7391919400146

Paino15 kg

319,90  287,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Ekologisen ulkosuihkun käyttöveden lämmittää aurinko, tehokkaasti ja ilmaiseksi. Mitä aurinkoisempi ja lämpimämpi päivä, sitä paremmin ja nopeammin vesi lämpeää.  Kova tuuli ja runsas pilvisyys haittaavat lämpenemistä. Vettä riittää mallista riippuen jopa 20 minuutin suihkuun. Helppo asentaa haluamaasi kohteeseen! Huomioitavaa, ettei tuote kestä pakkasta, joten talvisäilytys lämpimässä tilassa. Kaikki mallit on varustettu helpolla tyhjennysventtiilillä.

Tämän mallin tilavuus on 40 litraa, riittää n. 20 minuutin lämpimään suihkuun. Sisältää suihkurungon, sekoittajan, suihkun, jalkasuihkun, tulevan veden letkuliitännän ja asennustarvikkeet. Sekoittaja on valmiiksi asennettu, suihkurunko tarvitsee vain kiinnittää alustaan, yhdistää rungon kaksi osaa, pyörittää suihkut paikoilleen ja liittää letku tuloliitäntään vakiopikaliittimellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ulkosuihku Sunny 40 käsisuihkulla”

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Asennus- ja käyttöohje

Saatat myös pitää...

Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori