Tuuletusteline Duster M6

muovi / anodisoitu alumiini / valkoinen RAL9016S

450 mm / 500-810 mm

korkeus / varren pituus

Sisältö1

Tuotekoodi19901670

EAN6430055490053

Paino3.66 kg

269,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Duster M on kompakti teleskooppivarsinen kuivaus- ja tuuletusteline, joka kokonsa puolesta sopii pesuhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin tai parvekkeille. Putkien vahvuuden ansiosta tekstiileihin ei jää kuivatuksesta vekkejä. Tuuletusvarret taittuvat pois tieltä, kun telinettä ei käytetä.

Kuivatusvarren pituus on 500 mm ja ulosvedettynä enimmillään 810 mm. Kantavuus varressa 10 kiloa, joten myös pienten mattojen kuivaus onnistuu telineessä. Suositeltu kiinnityskorkeus maasta kuusivartisen telineen alareunaan on noin 1200 mm. Runko-osat ovat kestävää, lasilla vahvistettua muovia ja kuivatusvarret anodisoitua alumiinia. Rungon väri on valkoinen (RAL9016S coarse texture).

Duster on kotimaista designia ja sen kaikki osat on valmistettu Suomessa. Duster -tuuletustelineelle on myönnetty sekä Avainlippu- että Design from Finland -merkit.

Takuu 36 kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuuletusteline Duster M6”

Dusterin varret on suunniteltu liikkumaan tuulen mukana. Tuulen aiheuttama paine voi pahimmillaan rasittaa kiinnikkeitä ja seinää, joten paineen on hyvä päästä purkautumaan varsien liikkumisen myötä. Jos varret halutaan lukita, voi lukitukseen käyttää Isopoika tankonipsuja varsien tyveen toista vartta vasten. Näin varret eivät pääse liikkumaan toisiaan vasten pienessä liikkeessä.

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Duster M asennusohje

Videot

Tuote-esittelyt ja ohjeet.

Saatat myös pitää...

Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori