Habo Gruppen Ab ostaa Duschprodukter Sweden Ab:n

Yrityskauppa vahvistaa Habo Gruppenin toimintaa. Kohdeyrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 105 miljoonaa Ruotsin kruunua, ja sen päätoiminta-alue on Pohjoismaat ja Baltia.

”Yrityskaupan myötä saamme valikoimaamme mielenkiintoisia brändejä ja kilpailukykyisiä  tuotteita, jotka laajentavat ja täydentävät nykyistä tarjontaamme Pohjoismaisilla markkinoilla.

Duschprodukter Sweden AB:n hankinta luo myös vahvemman aseman Baltiassa, mikä mahdollistaa nykyisen tuotevalikoimamme nopeamman maantieteellisen laajentamisen”, kommentoi Fredrick Sylva, toimitusjohtaja Habo Gruppen AB:stä.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kungälvissä, ja se on vakiintunut kylpyhuonetuotteiden toimittaja Pohjoismaiden ja Baltian markkinoille vuodesta 1974. Yhtiö kehittää ja markkinoi laajaa valikoimaa edullisia kylpyhuonetarvikkeita ja sisustustuotteita Arrow- ja Duschy-tuotemerkeillä.

”Olemme ylpeitä siitä, mitä olemme saavuttaneet Duschprodukter Sweden Ab:n kanssa, ja olemme erittäin iloisia siitä, että olemme löytäneet pitkäaikaisen ja ammattimaisen teollisen omistajan, joka haluaa kehittää yhtiötä edelleen”, sanoo toimitusjohtaja Tony Larsdal.

Duschprodukter Sweden Ab:n johto jatkaa hankittujen yhtiöiden ja niiden tuotemerkkien Arrow and Duschyn toimintaa yhteistyössä Habo Gruppen Ab:n kanssa.

Yrityskauppa tuli voimaan 1.3.2021.

Lisätietoja:
Fredrick Sylva, CEO Habo Gruppen AB, +46 70 558 46 23, fredrick.sylva@habo.com
Tony Larsdal, VD Duschy, +46 70 752 00 16, tony@duschy.com
Jan Larsson, VD Arrow, +46 72 301 56 01 jan@arrowshower.com

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Pisla Oy:n hallitus on kutsunut Saku Kulmalan Pislan uudeksi toimitusjohtajaksi 1.5.2021 alkaen.

Key Account Managerina vastaat sinulle nimetyistä suomalaisista sekä kansainvälisistä asiakkuuksista ja teet uusasiakashankintaa suunnitelmallisesti.

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista henkilöä asiakaspalveluumme Viitasaarelle.

Etsimme motivoitunutta ammattilaista liittymään hankintaryhmäämme, joka vastaa tuotteiden operatiivisesta ostamisesta.

Kaikki uutiset
Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori