Habo Gruppen Ab ostaa Duschprodukter Sweden Ab:n

Yrityskauppa vahvistaa Habo Gruppenin toimintaa. Kohdeyrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 105 miljoonaa Ruotsin kruunua, ja sen päätoiminta-alue on Pohjoismaat ja Baltia.

“Yrityskaupan myötä saamme valikoimaamme mielenkiintoisia brändejä ja kilpailukykyisiä  tuotteita, jotka laajentavat ja täydentävät nykyistä tarjontaamme Pohjoismaisilla markkinoilla.

Duschprodukter Sweden AB:n hankinta luo myös vahvemman aseman Baltiassa, mikä mahdollistaa nykyisen tuotevalikoimamme nopeamman maantieteellisen laajentamisen”, kommentoi Fredrick Sylva, toimitusjohtaja Habo Gruppen AB:stä.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kungälvissä, ja se on vakiintunut kylpyhuonetuotteiden toimittaja Pohjoismaiden ja Baltian markkinoille vuodesta 1974. Yhtiö kehittää ja markkinoi laajaa valikoimaa edullisia kylpyhuonetarvikkeita ja sisustustuotteita Arrow- ja Duschy-tuotemerkeillä.

“Olemme ylpeitä siitä, mitä olemme saavuttaneet Duschprodukter Sweden Ab:n kanssa, ja olemme erittäin iloisia siitä, että olemme löytäneet pitkäaikaisen ja ammattimaisen teollisen omistajan, joka haluaa kehittää yhtiötä edelleen”, sanoo toimitusjohtaja Tony Larsdal.

Duschprodukter Sweden Ab:n johto jatkaa hankittujen yhtiöiden ja niiden tuotemerkkien Arrow and Duschyn toimintaa yhteistyössä Habo Gruppen Ab:n kanssa.

Yrityskauppa tuli voimaan 1.3.2021.

Lisätietoja:
Fredrick Sylva, CEO Habo Gruppen AB, +46 70 558 46 23, fredrick.sylva@habo.com
Tony Larsdal, VD Duschy, +46 70 752 00 16, tony@duschy.com
Jan Larsson, VD Arrow, +46 72 301 56 01 jan@arrowshower.com

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Haemme varastollemme reippaita kesätyöntekijöitä heti tai sopimuksen mukaan alkaviin työsuhteisiin.

Palosuojelurahaston vuoden 2023 Innovaatiopalkinnon ja 25 000 euron palkintoraha myönnettiin innovaation keksineille suomalaispoliiseille.

Pohjois-Espanjalainen Lacunza ja Pisla Oy ovat aloittaneet yhteistyön ja markkinoille tuodaan alkuun 5 erilaista kamiinamallia.

Kaikki uutiset
0
Pisla-keräilykori