Pisla Oy:n valikoimiin on tulossa upeita, Suomen markkinoilla ennen näkemättömiä tulisijoja.

Pohjois-Espanjalainen Lacunza ja Pisla Oy ovat aloittaneet yhteistyön ja markkinoille tuodaan alkuun 5 erilaista kamiinamallia. Kaikki kamiinat ovat energiatehokkaita ja vähänpäästöisiä. Kamiinoiden käytännöllisyyteen ja käyttöön liittyvät innovaatiot sekä niiden muotoilu ja materiaalit kielivät laadusta ja teknisestä tietotaidosta.

Lacunzan juuret ovat Sakanan laaksossa Navarrassa Pohjois-Espanjassa. Yrityksen historia jatkuu yli puolen vuosisadan taakse. Ajan saatossa rautavalimosta ja keittouuni- ja takkatehtaasta on kasvanut edistyksellinen ja kansainvälinen erilaisiin tulisijoihin erikoistunut alansa asijantuntija.

Lacunzan liiketoiminta perustuu kestävään kehitykseen ja ympäristön kunnioittamiseen, innovaatioihin, teknologiaan, muotoiluun ja asiakaslähtöisyyteen. Tämä näkyy tuotevalikoimassa, materiaaleissa ja energialähteissä sekä laadussa ja omien tuotteiden suunnittelussa.

 

 

Kestävä kehitys

Ympäristöstä ja metsistä huolehtimisen tärkeys on Lacunzalle selviö. Kaikessa toiminnassa ja tulisijojen valmistusprosesseissa pyritään saavuttamaan suurin energiatehokkuus ja pienin ekologinen jalanjälki. Metsiä, jotka tarjoavat yhden suurimmista lämmön ja energian lähteistämme; puuta, hoidetaan ja istutetaan tulevaisuuden elinvoiman ylläpitämiseksi.

Lacunzalla on laaja kansallisten jakelijoiden verkosto ja tuotteita viedään noin kolmeenkymmeneen maahan ympäri maailmaa. Pisla Oy on Lacunza -brändin maahantuoja yksinmyyntioikeudella Pohjoismaissa.

Ensimmäiset kamiinaerät tulevat myyntiin helmikuussa 2023.

 

 

 

 

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Palosuojelurahaston vuoden 2023 Innovaatiopalkinnon ja 25 000 euron palkintoraha myönnettiin innovaation keksineille suomalaispoliiseille.

Pohjois-Espanjalainen Lacunza ja Pisla Oy ovat aloittaneet yhteistyön ja markkinoille tuodaan alkuun 5 erilaista kamiinamallia.

Asunnon väliovi voi olla surmanloukku. Tulipalo synnyttää asuntoon paineen, joka tekee välioven avaamisen mahdottomaksi. Pisla Paloturvan avulla oven saa auki.

Kaikki uutiset
0
Pisla-keräilykori