KESÄTYÖ, varastotyöntekijöitä

Haemme Pisla Oy:n varastolle Viitasaarelle KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ. Tehtäviin kuuluu mm. tilausten keräilyä, lähetystä, pakkausta ja muita varastotöitä. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Toimimme kahdessa vuorossa. Työaika on pääsääntöisesti aamuvuorossa klo 5.30-14.00 ja iltavuorossa 14.00-22.30, työaikaa voidaan katsoa tarvittaessa tapauskohtaisesti, viikkotyömäärä on 40 h/ vko, mutta voidaan sopia tilanteen mukaan myös 20-40h / vko.

 

Odotamme sinulta:

  • vähintään 17 vuoden ikää
  • hallitset tietojärjestelmän perusteet
  • olet reipas ja ystävällinen
  • olet oma-aloitteinen ja itsenäiseen työhön kykenevä

 

Tarjoamme sinulle:

  • työpaikan kansainvälisessä ja kehittyvässä yrityksessä
  • mielenkiintoisen työpaikan, jossa on monipuolisesti työtehtäviä
  • rennon ja mukavan työyhteisön
  • hyvät henkilökuntaedut

 

Lisätietoja antaa Jarkko Räsänen, puh 040 7314710, jarkko.rasanen@pisla.fi

Vapaamuotoiset hakemukset yhteystietoineen sähköpostilla 15.5.2024 mennessä: jarkko.rasanen@pisla.fi

 

Pisla on maahantuoja, jakelija, valmistaja ja laadukkaiden brändien koti. Rakentamisen ja sisustamisen lisäksi Pislaan kuuluu myös perinteiset suomalaiset Opa-ja Muurikka tuotteet. Vuosien varrella tuotevalikoimamme on kasvanut, ja meidät tunnetaan useista laadukkaista asumiseen liittyvistä merkeistä. Tuotevalikoimamme sisältää lähes 10.000 artikkelia. Palvelemme rautakauppoja ja tavarataloja paitsi Suomessa ja Itämeren ympärillä, myös muualla Euroopassa ja ympäri maailmaa. Vuonna 2021 Pisla Oy:n liikevaihto oli 28 M€ ja työllistimme yli 100 henkilöä. Toimipisteemme sijaitsevat Viitasaarella, Mikkelissä ja Jyväskylässä. Pisla Oy:n on osa Tukholman pörssissä listattua Volati AB konsernia. Lisätietoja löydät osoitteesta: www.Pisla.fi.

 

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Haemme varastollemme reippaita kesätyöntekijöitä heti tai sopimuksen mukaan alkaviin työsuhteisiin.

Palosuojelurahaston vuoden 2023 Innovaatiopalkinnon ja 25 000 euron palkintoraha myönnettiin innovaation keksineille suomalaispoliiseille.

Pohjois-Espanjalainen Lacunza ja Pisla Oy ovat aloittaneet yhteistyön ja markkinoille tuodaan alkuun 5 erilaista kamiinamallia.

Kaikki uutiset
0
Pisla-keräilykori