Itse koottavan takan saa kuljetettua vaikka mökille saareen

Tiedote.  Julkaistu 4/2019, Pisla

Kotimainen Keitele-kiertoilmatakka aloittaa kokonaan uudenlaisen takkakonseptin.

40902000_kiertoilmatakka_keitele

Viitasaarelainen Pisla Oy on kehittänyt markkinoiden ensimmäisen kiertoilmatakan, jonka voi koota itse ilman ammattilaisen apua. Keitele-takka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Siron koon ja koottavan rakenteen ansiosta sen saa kuljetettua vaikka mökille saareen. Moderni, metallikuorinen takka sopii yhtä hyvin vaativankin sisustajan kotiin. Se antaa lämpöä jo pienellä puumäärällä. Tehokas ilmankierto saa lämmön leviämään tilaan nopeasti. Tämä ominaisuus miellyttää erityisesti viikonlopuiksi mökille reissaavia, jotka kaipaavat lämpöä saman tien.

 – Ihmiset ovat tottuneet siihen, että huonekalut toimitetaan osissa. Olemme nyt kehittäneet markkinoiden ensimmäisen kiertoilmatakan, joka kootaan itse. Paikallaan kasattavan Keitele-takan kokoaminen onnistuu tee-se-itse-meiningillä, ilman ammattilaisen apua. Tulipesän polttotekniikkaa sisältävät osat toimitetaan valmiiksi koottuina elementteinä, kertoo Pislan myyntijohtaja Jarkko Kaartinen.

Idealtaan Keitele-takka muistuttaa paikallaan muurattua takkaa. Muurarin sijaan kokoaminen hoituu lenkki- ja torx-avaimilla. Koottava rakenne ja osien maltillinen koko mahdollistavat takan kuljettamisen vaikeakulkuisiinkin kohteisiin. Osien kuljetus onnistuu pienessäkin tilassa. Omatoiminen asennus näkyy hyvässä hinta-laatusuhteessa.

– Valmiin takan paino on 235 kiloa. Koska takka on niin kevyt, lattian perustuksia ei tarvitse vahvistaa takan alta. Takan voi asentaa halutessaan myös ylempiin kerroksiin, Kaartinen mainitsee.

 Nopeaa lämpöä mökille ja kotiin

Vapaa-ajan asuntojen lisäksi Keitele-takka sopii erinomaisesti kodin lisälämmönlähteeksi. Kiertoilmatakka antaa nopeaa lämpöä heti puiden syttymisestä lähtien, ja tehokas ilmankierto levittää lämmön tasaisesti koko tilaan. Keitele-takka lämmittää jo hyvin pienellä puumäärällä. Se ei myöskään jäähdy hetkessä, sillä tulipesän keraamiset elementit pitävät lämpöä yllä vielä tulen sammumisen jälkeen. Ominaisuuksiltaan Keitele-takka sopii hyvin myös matalaenergiataloihin.

Metallikuorisen takan värivaihtoehdot ovat musta, harmaa ja valkoinen. Mattapintainen pulverimaali kestää hyvin kuumentumista, sillä pinta vain vahvistuu lämmöstä. Suuri lasiluukku viimeistelee harmonisen kokonaisuuden ja korostaa liekkejä tunnelmallisesti. Tulipesään on saatavana jalallinen grilliritilä, jonka päällä voi grillata hiilloksella vaikka makkaraa

– Keitele-takassa on säädettävät jalat. Niiden avulla sen saa asennettua vakaasti myös epätasaisille alustoille. Hormin voi asentaa lähteväksi vaihtoehtoisesti joko takan päältä tai sen takaa, Kaartinen kuvailee.

 Takkatuoteperhe tulee jatkossa kasvamaan

Avainlippu-merkin saanut Keitele-kiertoilmatakka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Takka on läpäissyt VTT:n perusteelliset käyttöturvallisuustestit ja päästömittaukset. Sen suunnittelussa on panostettu puhtaaseen palamiseen, ja takka täyttää tulisijoille asetetut päästönormit. Myyntiin Keiteletakka tuli huhtikuussa.

– Pisla on maahantuonut ja valmistanut pieniä kamiinoita, takkaluukkuja ja muita takkatuotteita jo vuosikymmenien ajan. Keitele-takka on tästä luonteva kehitysaskel eteenpäin. Tuotekehitystä jatketaan, ja tulemme kasvattamaan Pislan takkavalikoimaa jatkossa uusilla malleilla, Kaartinen paljastaa.

Katso video PislaOy-Youtube-kanavalta, kuinka Keitele-takan asennus sujuu!

Lisätietoja:

Pisla Oy, www.pisla.fi

Myyntijohtaja Jarkko Kaartinen

jarkko.kaartinen@pisla.fi, puh. 040 660 9034

Tuotetiedot:

Pisla HTT Keitele -kiertoilmatakka, suositushinta 2490 €

Mitat: leveys 61 cm, syvyys 52 cm, korkeus 143 cm. Paino: 235 kg

Hyötysuhde: 70 %

Jälleenmyynti:

Pislan verkkokauppa: www.pisla.fi, tulossa myyntiin hyvinvarustettuihin rautakauppoihin

Kuluttajatiedustelut:

Pisla Oy, puh. 010 843 2111

Lue lisää:

www.iltalehti.fi

www.tekniikkatalous.fi

www.rakennaoikein.fi

 

 

 

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Haemme varastollemme reippaita kesätyöntekijöitä heti tai sopimuksen mukaan alkaviin työsuhteisiin.

Palosuojelurahaston vuoden 2023 Innovaatiopalkinnon ja 25 000 euron palkintoraha myönnettiin innovaation keksineille suomalaispoliiseille.

Pohjois-Espanjalainen Lacunza ja Pisla Oy ovat aloittaneet yhteistyön ja markkinoille tuodaan alkuun 5 erilaista kamiinamallia.

Kaikki uutiset
0
Pisla-keräilykori