Messujen kautta kevättunnelmiin!

Olemme jälleen mukana messukeskuksessa järjestettävillä Kevätmessuilla 7.-10.4. Kevätmessut on vuosittain järjestettävä Suomen suurin puutarhanhoitoon keskittyvä tapahtuma. Messuilta löytyy tapahtumia myös rakentamisen ja remontoinnin sekä piensisustamisen ja lähiruoan aihepiireistä.

Osastomme on 6e10 ja suorimmin sinne pääsee eteläisen sisäänkäynnin kautta.

 

Esittelemme messuilla tämän vuoden upeita uutuustuotteita

Kevätmessuilla on näyttävästi esillä uusi Muurikka Premium Kesäkeittiö -konseptimme. Huolellisen suunnittelun tuloksena syntynyt Premium Kesäkeittiö on uudenlainen kokonaisuus, jonka laadukkaista moduuleista voi koota juuri sopivan ulkokeittiön omalle pihalle tai terassille. Kokonaisuuksien avulla luot monipuolisen ulkokeittiön niin pieneen kuin suurempaankin tilaan. Moduuleissa on vahva rakenne ja tyylikäs viimeistely, joka sopii vaativampaankin makuun.

Laajaan vapaa-ajan ulkokäyttöön kehitetystä Muurikka tuoteperheestä löydät laadukkaat tuotteet monipuoliseen ruoanlaittoon kotipihalla, mökillä, parvekkeella ja retkellä. Valikoimaan kuuluvat savustimet, aidot ja alkuperäiset Muurikka Sähkösavustimet, sähkögrillit, kaasugrillit, Kesäkeittiöt, Kotakeittiö avotulisijat, Muurikka Pannut, grillaustarvikkeet sekä kaikki tarvittava retkeilyyn ja piknikille.

 

 

Muurikka tuotteiden lisäksi voit tulla tutustumaan osastollemme myös Pislan markiiseihin ja ulkosuihkuihin. Asiantuntevat myyjämme opastavat juuri oikeanlaisen markiisin valintaan. Pisla markiisi on tehokas aurinkosuoja, jonka alla voi turvallisesti nauttia kesän lämmöstä. Se suojaa myös pihakalusteiden ja terassirakenteiden pintoja kuluttavalta UV-säteilyltä sekä elävöittää talosi ulkonäköä. Mittatilausmarkiisimme monet kuosit ja kattavat lisävarusteet tuovat markiisin käyttöön helppoutta ja mukavuutta.

Ulkosuihkut sopivat mökille, rannoille sekä pihasaunojen ja paljujen kaveriksi. Vesi otetaan puutarhaletkusta ja se lämpenee suihkuissa ilmaiseksi auringon voimalla. Kesäkäyttöön tarkoitetuille ulkosuihkuille löytyy käyttöä erityisesti mökeillä, missä peseytymismahdollisuudet ovat rajalliset. Merenrantakohteisiin ne tuovat kätevän keinon huuhtoa merivesi pois uimisen jälkeen. Ulkosuihkut sopivat yhtä hyvin pihasaunojen, paljujen, ulkoporealtaiden ja uima-altaiden kaveriksi, tai vaikka lasten vesileikkeihin.

Tervetuloa tapaamaan meitä Messukeskukseen Kevätmessuille 7.-10.4. osastolle 6e10!

 

 

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Palosuojelurahaston vuoden 2023 Innovaatiopalkinnon ja 25 000 euron palkintoraha myönnettiin innovaation keksineille suomalaispoliiseille.

Pohjois-Espanjalainen Lacunza ja Pisla Oy ovat aloittaneet yhteistyön ja markkinoille tuodaan alkuun 5 erilaista kamiinamallia.

Asunnon väliovi voi olla surmanloukku. Tulipalo synnyttää asuntoon paineen, joka tekee välioven avaamisen mahdottomaksi. Pisla Paloturvan avulla oven saa auki.

Kaikki uutiset
0
Pisla-keräilykori