Pisla investoi ja keskittää Viitasaarelle

Pisla Oy investoi seuraavan kahden vuoden aikana 1500 neliötä uutta tilaa ja lisää automaatiota logistiikkakeskukseensa Viitasaarelle keskittäen samalla Pisla Group Oy:n Suomen yhtiöiden lähetystoiminnot yhdelle paikkakunnalle.

Järjestelyn yhteydessä Pisla Groupin tytäryhtiön Opa Muurikka Oy:n tuotanto, pääkonttori ja myymälä siirtyivät kesäkuussa 2019 uusiin tiloihin Mikkelissä. Samalla valmiiden tuotteiden varastointi- ja lähetystoiminnot siirtyvät  Pisla Oy:n tiloihin Viitasaarelle. Järjestely tuo Viitasaarelle kymmenkunta uutta työpaikkaa.

Lue myös:

Pisla keskittää lisää Viitasaarelle – kymmenkunta uutta työpaikkaa

 

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Palosuojelurahaston vuoden 2023 Innovaatiopalkinnon ja 25 000 euron palkintoraha myönnettiin innovaation keksineille suomalaispoliiseille.

Pohjois-Espanjalainen Lacunza ja Pisla Oy ovat aloittaneet yhteistyön ja markkinoille tuodaan alkuun 5 erilaista kamiinamallia.

Asunnon väliovi voi olla surmanloukku. Tulipalo synnyttää asuntoon paineen, joka tekee välioven avaamisen mahdottomaksi. Pisla Paloturvan avulla oven saa auki.

Haemme kokenutta ostotoiminnan ammattilaista vastaamaan yhtiömme ostotoiminnasta, osto-organisaation johtamisesta ja sen kehittämisestä.

Kaikki uutiset

LUE LISÄÄ!

 • Paloturvasetti välioviin, kromi

  teräs / kromi

  20 x 73 x 150 mm

  Sisältö: 1

 • Paloturvasetti välioviin, mattakromi

  teräs / mattakromi

  20 x 73 x 150 mm

  Sisältö: 1

 • Paloturvasetti välioviin, valkoinen

  teräs / valkoinen

  20 x 73 x 150 mm

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori