Tore Pedersen nimitetty Pisla Oy:n ostotoiminnan johtajaksi.

Pisla Oy:n Head of supply Chain toimeen nimitetty Tore Pedersen (39 vuotta).

Torella on vankka kokemus mm. tuoteryhmäpäällikön, ostopäällikön ja myymäläpäällikön, sekä erilaisista järjestelmien kehityshankkeista kaupanalalta.  Tore siirtyy Pislalle Puuilo Oy:stä ostajan tehtävästä. Aikaisemmin hän on työskennellyt Musti Group Oy:ssä sekä Hong Kong Suomi Oy:ssä osto/tuoteryhmäpäällikkönä.

Toren päätoimipaikka tulee olemaan Viitasaarella, mutta hän tulee työskentelemään myös Mikkelin toimipisteessä. Hän aloittaa toimessaan 30.1.2023. Tore raportoi toimitusjohtajalle ja hän tulee olemaan johtoryhmän jäsen.

Toivotamme Toren lämpimästi tervetulleeksi Pislalle.

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Saku Kulmala
saku.kulmala@pisla.fi
0400 647 829

 

 

 

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Palosuojelurahaston vuoden 2023 Innovaatiopalkinnon ja 25 000 euron palkintoraha myönnettiin innovaation keksineille suomalaispoliiseille.

Pohjois-Espanjalainen Lacunza ja Pisla Oy ovat aloittaneet yhteistyön ja markkinoille tuodaan alkuun 5 erilaista kamiinamallia.

Asunnon väliovi voi olla surmanloukku. Tulipalo synnyttää asuntoon paineen, joka tekee välioven avaamisen mahdottomaksi. Pisla Paloturvan avulla oven saa auki.

Haemme kokenutta ostotoiminnan ammattilaista vastaamaan yhtiömme ostotoiminnasta, osto-organisaation johtamisesta ja sen kehittämisestä.

Kaikki uutiset

LUE LISÄÄ!

 • Paloturvasetti välioviin, kromi

  teräs / kromi

  20 x 73 x 150 mm

  Sisältö: 1

 • Paloturvasetti välioviin, mattakromi

  teräs / mattakromi

  20 x 73 x 150 mm

  Sisältö: 1

 • Paloturvasetti välioviin, valkoinen

  teräs / valkoinen

  20 x 73 x 150 mm

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori