Vipuvoimaa EU:lta

Pisla Oy on kehittänyt toimintaansa Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) avulla. Hankkeen tavoitteena on ollut varastointikapasiteetin ja varastoautomaation lisääminen päätoimipisteessämme ja logistiikkakeskuksessamme Viitasaarella.

 

 

Hankkeen toteuttamisessa meitä on auttanut Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelma ja Keski-Suomen ELY-keskus. Rahoituksen avulla rakensimme pressuhallin, joka on mitoitettu lähes 1500 lavapaikalle ja lisäsi varastointikapasiteettiamme jopa 30 %. Investoinnin toisessa vaiheessa rakensimme Kardex-varastoautomaatin, jolla varastointi- ja logistiikkatyötä on voitu ja voidaan jatkossa tehostaa entisestään.

Hankkeen rakennusvaiheet ovat päättyneet 31.12.2021. Varastoinnin automatisointityötä kehitetään edelleen materiaalivirtojen ja logististen ratkaisujen optimoinnilla. Hankkeen myötä on syntynyt uusia työpaikkoja. Myös työhyvinvointia on pystytty parantamaan logistiikkatyön kehittämisen avulla.

 

 

Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittama hanke
Hankekoodi: A75134
Hankkeen nimi: Pisla 2020+

 

 

 

 

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Palosuojelurahaston vuoden 2023 Innovaatiopalkinnon ja 25 000 euron palkintoraha myönnettiin innovaation keksineille suomalaispoliiseille.

Pohjois-Espanjalainen Lacunza ja Pisla Oy ovat aloittaneet yhteistyön ja markkinoille tuodaan alkuun 5 erilaista kamiinamallia.

Asunnon väliovi voi olla surmanloukku. Tulipalo synnyttää asuntoon paineen, joka tekee välioven avaamisen mahdottomaksi. Pisla Paloturvan avulla oven saa auki.

Haemme kokenutta ostotoiminnan ammattilaista vastaamaan yhtiömme ostotoiminnasta, osto-organisaation johtamisesta ja sen kehittämisestä.

Kaikki uutiset

LUE LISÄÄ!

 • Paloturvasetti välioviin, kromi

  teräs / kromi

  20 x 73 x 150 mm

  Sisältö: 1

 • Paloturvasetti välioviin, mattakromi

  teräs / mattakromi

  20 x 73 x 150 mm

  Sisältö: 1

 • Paloturvasetti välioviin, valkoinen

  teräs / valkoinen

  20 x 73 x 150 mm

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori