Vipuvoimaa EU:lta

Pisla Oy on kehittänyt toimintaansa Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) avulla. Hankkeen tavoitteena on ollut varastointikapasiteetin ja varastoautomaation lisääminen päätoimipisteessämme ja logistiikkakeskuksessamme Viitasaarella.

 

 

Hankkeen toteuttamisessa meitä on auttanut Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelma ja Keski-Suomen ELY-keskus. Rahoituksen avulla rakensimme pressuhallin, joka on mitoitettu lähes 1500 lavapaikalle ja lisäsi varastointikapasiteettiamme jopa 30 %. Investoinnin toisessa vaiheessa rakensimme Kardex-varastoautomaatin, jolla varastointi- ja logistiikkatyötä on voitu ja voidaan jatkossa tehostaa entisestään.

Hankkeen rakennusvaiheet ovat päättyneet 31.12.2021. Varastoinnin automatisointityötä kehitetään edelleen materiaalivirtojen ja logististen ratkaisujen optimoinnilla. Hankkeen myötä on syntynyt uusia työpaikkoja. Myös työhyvinvointia on pystytty parantamaan logistiikkatyön kehittämisen avulla.

 

 

Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittama hanke
Hankekoodi: A75134
Hankkeen nimi: Pisla 2020+

 

 

 

 

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Olemme mukana messukeskuksessa järjestettävillä Kevätmessuilla 7.-10.4. Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin osastollemme 6e10!

OPA&MUURIKKA pop-up myymälässä on näyttävästi esillä kaikkien brändiemme tuotteita sekä todella monipuolisen OUTLET-osaston.

Etsimme sinua, ostajaa, työskentelemään hankintatiimissämme.

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista henkilöä kesäksi asiakaspalveluumme ja Opa & Muurikka -myymäläämme Mikkeliin.

Kaikki uutiset
0
Pisla-keräilykori