Volati Hem och Beslag Finland Ab ostaa Pisla Oy:n Suomesta

Ruotsalainen pörssiyhtiö Volati AB ja sen Trading divisioonan tytäryhtiön Volati Hem och Beslag Finland Ab on ostanut kaikki Pisla Oy:n ja Demerx i Kinda AB:n osakkeet. Yrityskauppa käsittää brändit Pisla, Demerx, Opa ja Muurikka, kaikki aiemmin Pisla Group Oy:n omistamat yritykset.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Pislan tervetulleeksi konserniimme, sanoo Volati Trading Habo Group toimitusjohtaja Fredrick Sylva. Pislalla on erittäin vahva asema Suomessa ja Baltiassa. Yhtiö on laajentunut onnistuneesti yritysostojen kautta viime vuosina. Yrityskauppa vahvistaa Volati Trading konsernin asemaa Pohjoismaiden markkinoilla ja Baltiassa ja on strategisesti tärkeä hankinta Volatin jatkuvaan laajentumiseen.

Pisla Oy:n pääkonttori sijaitsee Viitasaarella, ja se on vuodesta 1976 lähtien kehittänyt ja valmistanut varusteita pääasiassa omalla tuotemerkillään rakennus- ja rautakaupalle sekä sisustusliikkeille. Kohdeyritysten myynti oli noin 24 M Euroa vuonna 2019. Pisla Group -konsernissa ovat lisäksi Opa ja Muurikka, keittiötarvikkeet ja ruuanlaittovälineet ulkokäyttöön, sekä Demerx i Kinda AB rakennus- ja kylpyhuonetarvikkeet tuotteilla.

– Yrityskauppa antaa meille pääsyn mielenkiintoisiin ja johtaviin tuotemerkkeihin, jotka vahvistavat ja täydentävät nykyistä tarjoustamme Pohjoismaiden markkinoilla, Fredrick Sylva sanoo.

“Olemme ylpeitä saavutuksistamme Pislan kehityksestä ja olemme erittäin iloisia siitä, että löysimme pitkäaikaisen ja ammattimaisen teollisuusomistajan, joka haluaa kehittää ja laajentaa yritysryhmää edelleen”, sanoo Pisla Groupin toimitusjohtaja Pekka Kuivalainen.
Pekka Kuivalainen ja nykyinen Pislan johto jatkavat yrityksessä ja niiden tuotemerkkien Pisla, OpaMuurikka ja Demerx kehityksestä myös jatkossa. Pislan pääkonttori jatkaa Viitasaarella, Suomessa.

 

Lisätietoja:

Fredrik Sylva, CEO Habo Gruppen AB   |  +46 70 558 46 23, fredrick.sylva@habo.com

Pekka Kuivalainen, CEO Pisla Group Oy   |  +358 40 094 2367, pekka.kuivalainen@pisla.fi

Henrik Lindroth, TJ OY Habo Finland AB  |   +358 40 561 8068, henrik.lindroth@habo.com

 

 

Volati Trading/Habo Gruppen AB
Södergatan 2, 566024 Habo
Tel: +46 36 484 00
E-post: info@habo.se
Organisationsnummer: 556199-2149

Pisla Group Oy
Teollisuustie 6, 44500 Viitasaari, Finland
Tel: +358 10 843210
www.pislagroup.com
Organisationsnummer: 2659337-7

HABO Gruppen AB aloitti toimintansa vuonna 1921 ja on nykyään Pohjoismaiden markkinajohtaja sisustus- ja sisustustarvikkeissa. Yhtiön omistaa pörssiyhtiö Volati. HABO Gruppen AB: n liikevaihto on tällä hetkellä noin 460 miljoonaa kruunua, ja yrityksellä on noin 100 työntekijää. Pääkonttori on Habossa, aivan Jönköpingin ulkopuolella. Yhtiö on edustettuna hyvin Pohjoismaissa omien tytäryhtiöidensä kautta. Habo-tuotemerkillä yritys kehittää sisustus- ja sisustustuotteita Pohjoismaiden markkinoille. Lajitelma koostuu yli 5000 tuotteesta, joita myydään pääasiassa rakennus- ja rautakaupan kautta. Lisätietoja osoitteessa www.habo.com

 

 

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Haemme varastollemme reippaita kesätyöntekijöitä heti tai sopimuksen mukaan alkaviin työsuhteisiin.

Palosuojelurahaston vuoden 2023 Innovaatiopalkinnon ja 25 000 euron palkintoraha myönnettiin innovaation keksineille suomalaispoliiseille.

Pohjois-Espanjalainen Lacunza ja Pisla Oy ovat aloittaneet yhteistyön ja markkinoille tuodaan alkuun 5 erilaista kamiinamallia.

Kaikki uutiset
0
Pisla-keräilykori