Mari Easy Painekattila

Mari Easy painekattilan muodostaman miedon paineen ansiosta ruoka kypsyy nopeammin kuin perinteisessä kattilassa, kypsennysaika lyhenee jopa 50%. Nopeampi kypsennysaika säästä energiaa, säilyttää ruoan maut ja vitamiinit.

 

Painekattila toimii tavallisen painekattilan tavoin. Tiiviin kannen avulla kattilaan muodostetaan paine, jonka avulla keittolämpötila on mahdollista nostaa yli 100 celsiusasteen. Tämä nopeuttaa raaka-aineiden kypsymistä. Erona perinteiseen painekattilaan Mari Easy Painekattilan kannen voi avata milloin tahansa ruoanlaiton aikana ilman erillistä paineentasausta. Voit lisätä eri aikaan kypsyvät raaka-aineet oikeaan aikaan kattilaan sekä maustaa ja maistella valmistuvaa ruokaa helposti ruoanlaiton aikana. Kannen ollessa suljettu kannen höyryventtiili tasaa painetta kattilan sisällä ja laskee ylimääräisen höyryn ulos ja estää kattilan ylikiehumisen. Kattila on turvallinen käyttää eikä sen kansi voi jumiutua kiinni varaventtiilin ansiosta. Lisäksi kansi on avattavissa ja suljettavissa yhdellä kädellä – molempikätisesti.

Katso Hellapoliisin herkullinen lihakeittoresepti Mari Easy painekattilalla!

Jaa kirjoitus:

helppokäyttöinen ja turvallinen

Kannen voi avata turvallisesti koska tahansa

Erona perinteiseen painekattilaan Mari Easy Painekattilan kannen voi avata milloin tahansa ruoanlaiton aikana ilman erillistä paineentasausta, joten kannen voi avata koska tahansa lisätäkseen esimerkiksi eri aikaan kypsyviä raaka-aineita, mausteita tai vain maistaakseen valmistettavaa ruokaa.

0
Pisla-keräilykori