Laatua keittiöön jo vuodesta 1926

Opa on tuonut suomalaisiin keittiöihin laatua ja toimivuutta lähes 100 vuoden ajan. Tavoitteenamme on tehdä ruoanlaitosta nautinnollista aina valmisteluista lautaselle saakka. Opan kantavana ajatuksena on luoda ihmisille laadukkaita ja hyviä hetkiä jokaiseen päivään.

Tilaa Opa tuotteita

Laaja tuotevalikoimamme auttaa monissa päivittäisissä puuhissa ja tarkoituksemme onkin tehdä elämästä laadukkaampaa, mukavampaa ja toimivampaa.

Mari teräskattilat ja -kasarit

Tavallinen, vankka teräskattila keittiöidemme ydin ja luotettava kumppani monenlaisessa ruoanlaitossa. Kattiloissa valmistuu lempireseptiemme lisukkeet, kuten pastat, perunat, riisit sekä keitot ja kastikkeet. Kestävä teräskattila on pitkäikäinen, jopa sukupolvelta toiselle kestävä keittiöväline joka ei säikähdä ahkeraakaan käyttöä.

Opan ikoniset Mari kattilat ovat löytäneet tiensä lukuisiin suomalaisiin koteihin. Näitä Ulla Ingmanin suunnittelemia ajattomia klassikoita on valmistettu jo 70-luvulta lähtien.

 • Opa Mari kattila 1,1 L

  ruostumaton teräs

  1,1 L

  Sisältö: 1

 • Opa Mari kattila 3,0 L

  ruostumaton teräs

  3,0 L

  Sisältö: 1

 • Opa Mari kattila 5,0 L

  ruostumaton teräs

  5 L

  Sisältö: 1

 • Opa Mari kasari 2,0 L

  ruostumaton teräs

  2,0 L

  Sisältö: 1

Vesi- ja kahvipannut

Kahvipannumme ei ole ainoastaan kahvipöydän katseenvangitsija, vaan myös lupaus kestävyydestä ja laadusta. Ajaton muotoilu ja erinomaiset kaato-ominaisuudet takaavat että pannusta tulee takuulla yksi pitkäikäisimmistä ja rakkaimmista keittiövälineistäsi.

Siihen kiteytyy Opan vuosikymmenien kokemus talousastioiden valmistajana. Sen tuloksena on syntynyt klassikkopannu, joka ansaitsee paikkansa jokaisessa keittiössä.

 • Vesi- / kahvipannu 1,5 l

  ruostumaton teräs

  1,5 L

  Sisältö: 1

 • Vesi- / kahvipannu 3,0 L

  ruostumaton teräs

  3,0 L

  Sisältö: 1

 • Opa Mari teesihti

  ruostumaton teräs

  Sisältö: 1

Mehu-Liisa mehustin

Opan aito ja alkuperäinen Mehu-Liisa on tehokas marjojen, hedelmien ja vihannesten mehustaja, soseuttaja ja höyrykeitin. Tiesitkö, että kaikista marjoista ja hedelmistä voi valmistaa mehua joko höyryttämällä tai keittämällä. Mehu-Liisa mehustimen avulla mehustaminen on helppoa ja säilytät sillä marjojen sekä hedelmien täyteläisen maun ja vitamiinit.

 • Opa Mehu-Liisa mehustin 11 L rst

  ruostumaton teräs

  11 L / 4 L

  Sisältö: 1

 • Opa Mehu-Liisa mehustimen letkusetti

  Sisältö: 1

Heavy Metal hiiliteräspannut

Hiiliteräspannu kehittää ajan myötä pintaan patinaa ja luonnollisen tarttumattomuuden, joka on merkki pannun monista käyttökerroista. Samalla se heijastaa kokkaajan intohimoa ruoanlaittoon ja omistautumista pannun hoitoon. Tällainen suhde pannun ja käyttäjän välillä tekee hiiliteräspannusta enemmän kuin vain keittiövälineen – se on osa ruoanlaiton tarinaa.

 • Opa Heavy Metal hiiliteräspannu 24 cm

  hiiliteräs / musta

  ∅ 240 mm

  Sisältö: 1

 • Opa Heavy Metal hiiliteräspannu 26 cm

  hiiliteräs / musta

  ∅ 260 mm

  Sisältö: 1

 • Opa Heavy Metal hiiliteräspannu 28 cm

  hiiliteräs / musta

  ∅ 280 mm

  Sisältö: 1

Kenno keitto- ja paistoastiat

Joskus kaipaamme keittiössä helppohoitoisuutta, mutta haluamme silti säilyttää huippuluokan paisto- ja haudutusominaisuudet. Kestävä ja turvallinen, PFOA-vapaa Quantanium -sisäpinnoite takaa erinomaisen tarttumattomuuden yhdessä kohokuvioidun pinnan kanssa. Pannun valurautapinnan emalointi estää ruostumista tehokkaasti.

 • Opa Kenno Pro wokkipannu 30 cm

  valurauta / hi-low -rakenne / pinnoitettu

  ∅ 300 mm

  Sisältö: 1

Kenno Steel paistinpannut

Teräspaistinpannu on huoleton valinta kestävyyden ja puhdistamisen suhteen. Siinä ei ole poiskuluvaa pinnoitetta, eikä se säikähdä vaikka unohtaisit puhdistaa sen ruoanlaiton jälkeen – pannu ei ruostu. Jos käsin tiskaaminen ei ole juttusi, voit pestä sen huoletta tiskikoneessa. Valurauta- ja hiiliteräspannuista poiketen teräspannu kestää myös happamien ruokien valmistuksen huoletta, kuten esimerksi tomaattipohjaisten kastikkeiden valmistamisen. Sen paksu ja energiatehokas pohja mahdollistaa ruskistamisen jo matalammissa lämpötiloissa.

 • Opa Kenno Steel paistinpannu 20 cm

  ruostumaton teräs / hi-low -rakenne

  ∅ 200 mm

  Sisältö: 1

Kivi keitto- ja paistoastiat

Kiireinen arki kaipaa helppoja ja terveellisiä ratkaisuja suoraan pannulta lautaselle. Kivi-paistinpannut ja -kattilat tekevät jokapäiväisestä ruoanlaitosta vaivatonta tarjoten tarttumatonta paistamista vähemmällä rasvalla. Greblon C3+ -pinnoite takaa vaivattoman ja turvallisen ruoanlaiton. Paistinpannujen Soft Touch -materiaalista valmistetut kahvat tarjoavat tukevan otteen. Jokapäiväiseen ruoanlaittoon sopivat Kivi keitto- ja paistoastiat Full Induction pohjalla sopivat kaikille liesityypeille. Kattilat sopivat lisäksi uuniin.

 • Opa Kivi paistinpannu pinnoitettu 26 cm

  valualumiini / pinnoitettu

  ∅ 260 mm

  Sisältö: 1

 • Opa Kivi paistokattila pinnoitettu 4L 28 cm

  valualumiini / pinnoitettu

  4,0 L

  Sisältö: 1

 • Opa Kivi Wokkipannu pinnoitettu 28 cm

  valualumiini / pinnoitettu

  ∅ 280 mm

  Sisältö: 1

 • Opa Kivi kasari pinnoitettu 1,3 L

  valualumiini / pinnoitettu

  1,3 L

  Sisältö: 1

Valu keitto- ja paistoastiat

Toisinaan kaipaamme vaivattomia ruoanlaittoratkaisuja: uuniruoat valmistuvat lähes itsekseen ja yhdellä pannulla valmistettavat ateriat tuovat helpotusta vauhdikkaaseen arkeen. Valu keitto- ja paistoastiat ovat kevyitä käsitellä ja tarttumaton pitää huolen helposta paistamisesta ja puhdistuksesta. Kestävä, kolmikerroksinen Eclipse -pinnoite.

Alumiinen, jämäkkä ja kevyt runko hyvin johtaa lämpöä. Kaikille liesityypeille. Paistokattila sopii lisäksi uuniin.

 • Valu paistinpannu 20 cm

  valualumiini / QuanTanium -sisäpinnoite

  ∅ 200 mm

  Sisältö: 1

 • Valu paistokasari 30 cm

  valualumiini / eclipse-pinnoite

  ∅ 300 mm

  Sisältö: 1

 • Valu paistokattila 28 cm, 4,0 L

  valurauta / eclipse-pinnoite

  4 L

  Sisältö: 1

 • Opa Valu lettupannu 4:lle letulle induktio

  valualumiini / eclipse-pinnoite

  ∅ 270 mm

  Sisältö: 1

Paistinpannu on yksi tärkeimmistä keittiövälineistäsi. Onko sinun suosikkisi pinnoitettu, teräspannu, hiiliteräspannu vai perinteinen valurautapannu?

 

Pinnoitetut pannut
Helppokäyttöiset ja huoltovapaat, sopivat päivittäiseen käyttöön. Tarttumaton pinnoite vähentää rasvan tarvetta ja helpottaa puhdistusta. Vaativat kuitenkin herkkää käsittelyä välttääkseen pinnoitteen vaurioitumisen.

Hiiliteräspannut
Ammattikokkien suosikki kestää kovaa käyttöä ja kehittää käytössä luonnollisen nonstick-pinnan. Vaatii pientä hoitoa, mutta paranee käytön myötä. Soveltuu kaikenlaisille liesille ja uuniin.

Teräspannu
Kestävä ja monikäyttöinen valinta, voidaan pestä astianpesukoneessa. Vaatii reilusti öljyä tai voita, mutta sopii happamien ruokien valmistukseen. Nopea lämpeneminen mahdollistaa ruoan nopean kypsentämisen.

Valurautapannu
Kestävä ja pitkäikäinen, sopii liedelle, uuniin, grilliin ja avotulelle. Kehittää ajan myötä luonnollisen nonstick-pinnan, vähentäen tarttumista ja hoitotarvetta. Valurautapannu säilyy käytännössä ikuisesti oikealla huollolla.

Arki keitto- ja paistoastiat

Perinteisessä valurautapadassa voit ruskistaa lihat ja kasvikset sekä hauduttaa pataruuat täydelliseksi liedellä tai uunissa – kaikki samassa padassa. Valurauta on loistava vaihtoehto, kun halutaan valmistaa hitaasti hautuvia ruokia tai ruskistaa kovemmalla lämmöllä. Valurautatuotteidemme ulkopinnoilla on kiiltävä emalointi ja sisäpinnoilla ruostumiselta suojaava mattaemalointi.

Perinteisessä valurautapadassa voit ruskistaa lihat ja kasvikset sekä hauduttaa pataruuat täydelliseksi liedellä tai uunissa – kaikki samassa padassa.

 • Opa Arki valurautapata 3,8 L

  valurauta / emaloitu

  3,8 L

  Sisältö: 1

 • Opa Arki valurauta paistopata parilakannella

  valurauta / emaloitu

  4,0 L

  Sisältö: 1

 • Opa Arki valurauta blinipannu 14,5 cm

  valurauta / emaloitu

  ∅ 145 mm

  Sisältö: 1

 • Opa Arki valurauta paistinpannu 24 cm

  valurauta / emaloitu

  ∅ 240 mm

  Sisältö: 1

Keittiövälineet

Ruoanlaittokokemuksen viimeistelee tietysti laadukkaat keittiövälineet. Suosi pinnoitettujen astioiden kanssa muovisia/silikonisia työvälineitä. Teräs- ja valurauta-astioiden kanssa voidaan käyttää teräksisiä välineitä.

 • Opa Liemikauha 0,75 dl

  ruostumaton teräs

  0,75 dl / 210 mm

  Sisältö: 1

 • Opa Mari salaattiottimet 24 cm

  ruostumaton teräs

  240 mm

  Sisältö: 1

 • Opa salaattikastikekauha 0,4 dl

  ruostumaton teräs

  0,4 dl

  Sisältö: 1

 • Opa Mari teesihti

  ruostumaton teräs

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori